14 Eylül 2007 Cuma

RapidshaRE'e kazık atmak isteyen warsa okusun yeni yöntem

arkadaşlar aşağıda vereceğim açıklama biraz riskli ama denemek isteyen olabilir maksat gelişmeleri takip etmek...bide tüm işlemler almanca yapıldığından sağlam bir almanca gerekli..ben bir dostuma bukadarını tercüme ettirdim.....


***
İlk önce bir Proxy ihtiyacınız var bu proxy sizin gerçek IP- Adresinizi gizleyecek yada üzerine sahte bir IP- Adresi yapıştıracak mesela KORE, Amerika vs. gibi. En çok tercih edilen Proxy- Programları “HIDE IP PLATINUM 2.8” ve “Steganos Internet Anonym 2006”. İki Programı da “Appz” altında burda Board da bulabilirsiniz.
Bu Programlardan birini yada isterseniz her ikisinide yükleyin ve kurun. Steganos Internet Anonym daha fazla servis sağlamaktadır ama Proxy leri HIDE IP ye göre daha yavaş bu yüzden ben kendim şahsen HIDE IP programını tercih ediyorum.

Hıde IP yi başlatın. Başlattıktan sonra alt kısım daki Tray de bir dünya işareti göreceksiniz. Bu işaretin üstüne gelip Mouse un sağ tuşuna basarak seçenekleri açın. Daha sonra burdan “change Proxy” yi tıklayın. Şimdi size otomatik olarak yeni bir IP adressi atanacaktır ve pratik olarak görünmez olacaksınız. Yalnız bu işlemi yaparken bütün Browser ve Pencerelerinin kapalı olduğuna dikkat edin. Gerçekten anonym veya görünmez olduğunuzu test etmek için aşağıda verdiğim sitelere girerek test edin:
http://www.init7.net/support/ip-adress-test.php
http://www.wieistmeinip.de
http://www.meinip.de

Eğer Proxy-Programı kullanmak istemiyorsanız Proxy iniz olduğundan dolayı (örn. Proxy- section dan “file factory” gibi ) o zaman Firefox menüsünde extrelar-ayarlar-bağlantı ayarları-manuel proxy konfigurasyonu nu açıp elle proxy ve port unuzu girmeniz gerekmektedir.

Anonym olduktan sonra bir tane sahte (fake-E- Mail- Adressine) ihtiyacınız var. Ben genelde www.gmx.net in adreslerini kullanıyorum çünkü burası yanlış bir telefon veya bilgi girildiğinde 2 hafta içersinde kendini otomatik olarak silmektedir. Yani ilk önce bir e-mail adressi oluşturun we bunu yaparken de yanlış bilgiler verin örn: Hans Meijer meijer ca. Falan gibi. Kayıt olurken size bu adreslerin tanınmadığına dahil bir uyarı gelecektir. Bunu görmezden gelerek kayıt işlemini devam ettirip sonlandırın. Mümkün olduğunca Almanya’dan Sahte bir Adress almaya bakın.

Bu işlemin ardından www.paypal.de adresine gidin ve oradan kayıt ( anmelden) seçin. Orda da “ Basis-Konto” yu seçerek bir Internet ödeme hesabı açın ve ikamet yeri olarak Almanya yı seçin. Şimdi diğer adımlara geçebilirsiniz.
Artık gerçek bilgileri girmek gerekmektedir. Bunun için geçek isim,telefon nosu ve adres gerekmektedir. Bu bilgileri ya Almanya telefon rehberinden ya da www.teleauskunft.de ya da İsviçre için www.tel.search.ch sitelerinden bulabilirsiniz. Bu bulduğunuz gerçek İsim Soyad Adres ve telefon bilgilerini şimdi PAYPAL kayıt formuna girebilirsiniz. Burada bir tanede doğum tarihi uydurmanız gerekecektir. Şimdi E-Mail hanesinede önceden aldığımız Sahte mail Adresini giriniz. Şimdi de kendinize bir şifre oluşturmanız istenecektir. Şifre oluşturma işleminden sonra bunu unutmaya karşı iki soru ve cevap olayı seçmeniz gerekmektedir. Regeln(Kurallar) ve AGB yazan yerde ki kutucuklarden “ja” yazanı işaretleyiniz.güvenlik kodunuzu yada şifrenizi istenecektir bu işlemden hemen sonra banka hesap numaraları istenmektedir sizden. Hesap numarası ve Banka bilgileri için Google da “Spendenkonto” ( Bağış Hesabı) aratın ve bu bilgileri kullanın. Bunu yapamadıysanız www.faker.dl.am sitesine girerek sahte hesap numaraları ve banka bilgileri edinebilirsiniz( Ayrıca demin ihtiyaç duyduğumuz gerçek adres telefon no ve isim Soyadı gibi bilgilerlide burdan bulmanız mümkün). Bulduğunuz bu bilgileri de kayıt formuna girdikten sonra Online- Banking yazan kutucuğu işaretlemden devam tuşunu tıklayın ve diğer adıma geçin.

Şimdi Paypal kaydınız tamamlanmış olmalı ve bir internet ödeme hesabı açılmış olmalı. Şimdi e-mail adresini kontrol edin Paypal dan gelen konfirmasyon mailini açın ve içinde gönderilmiş olan linke tıklayın. Size yeni bir pencere açılacak ve orada sizden paypal şifresi ve e-mail adresiniz istenecek. Buralara az önceki adımda oluşturduğumuz paypal şifresini ve emailinizi girin ve devam tuşuna basın. Eğer bilgilerinizi kabul etmişse bu sizin doğru e- mail adresinizdir yazan bir ibare çıkacaktır. Bu çıkmışsa log aut yapın ve pencereleri kapatarak www.rapidshare.de sitesine girin. Sayfada üst sol köşede yazan “Premium-zone” tıklayın açılan pencerede (“Sie haben noch kein Premium-Account”) yazısını tıklayın. Açılan ödeme şekilleri penceresinde (Paypal – 1 Monat) Bir aylık ödeme sçeneğini seçin( bir aylık seçimde hemen şifreniz geliyor ayrıca daha uzun kullanım olmuyor çünkü ödeme alamadıklarında bir ay da kapanıyor şifre. Her ay aynı sistem de yenilemek gerekir.)
Ödeme için Fake e- mail adrssinizi ve Paypal de oluşturduğumuz şifreyi girin ve ödeyiniz tuşuna basın. Bunda sonra otomatik olarak rapid sizi şifre oluşturma ve Account oluşturma sayfasına gönderiyor

Hiç yorum yok: